• ΕλληνικάEnglish
Πάνω Frame [668xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Μέσα στα μονοπάτια του μαγικού δάσους των Κανακίων, η κάθε περιήγηση είναι μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη. 
Οι δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης είναι πολλές. Τα Κανάκια, έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν πολλά είδη τουρισμού αλλά και εναλλακτικού τουρισμού όπως είναι, ο Θρησκευτικός, ο Αλιευτικός, ο Περιπατιτητικός, ο Αθλητικός, Φωτογραφικός κ.α.
Κάθε χρόνο στο Δάσος των Κανακίων, λαμβάνει χώρα το Πανελλήνιο και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας, με συμμετοχή αθλητών από όλο τον κόσμο. Ένα αθλητικό γεγονός που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Σαλαμίνας και τον Αθλητικό Σύλλογο Πρωτέα.
Από τον Νοέμβριο έως τον Φλεβάρη, κάθε έτους, το δάσος προσφέρεται για συλλογή άγριων μανιταριών. Το άγριο μανιτάρι είναι ένα σπάνιο διατροφικό δώρο της φύσης στον άνθρωπο. Ο επισκέπτης, θα πρέπει να είναι γνώστης, διότι η λανθασμένη περισυλλογή τους μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Φυσικά, στο δάσος υπάρχει και πλήθος άγριων χόρτων, βολβών και σπαραγγιών κ.α.
Αξίζει ο επισκέπτης να αφιερώσει μία ημέρα τουλάχιστον, και να έρθει στα Κανάκια να απολαύσει τους ήχους της φύσης, Απαραίτητο να έχει κάποιος μαζί, καλή διάθεση και φωτογραφική μηχανή.

 

Αποτελέσματα: